andreasrh
Posts: 2
Joined: 18 Dec 2020, 19:44
Contact: Send private message

Default terminalbyging

Hej.

Har lige installeret Aalborg i p3d v5 men jeg har en default bygning oveni terminalen, er der en løsning på dette eller er det fordi det ikke er kompatibelt med v5?

Vh Andreas.
Prepar3D_2020-12-18_18-50-17.jpg
Prepar3D_2020-12-18_18-50-17.jpg (454.66 KiB) Viewed 2742 times
John
Site Admin
Posts: 1827
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Default terminalbyging

Hej Andreas. Aalborg X er kompatibel med v5. Har du andre EKYT sceneries installeret, eller et globalt scenery, der dækker Aalborg-området? Du kan evt. prøve at flytte Aalborg X til toppen af dit Scenery Library, findes under settings i P3D.
John
SimNord
andreasrh
Posts: 2
Joined: 18 Dec 2020, 19:44
Contact: Send private message

Re: Default terminalbyging

Jeg var på en gammel installer, den er opdateret og det virker nu.. jeg beklager :D


God jul John :-)
John
Site Admin
Posts: 1827
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Default terminalbyging

Godt at høre. Glad for at det virker nu :-) God jul og godt nytår :-)
John
SimNord

Return to “EKYT Aalborg Airport”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests