GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Fresh install NO Jetways (Solved - Read 01 Oct 2017, 21:53)

Hello Vidan

mit problem består af at jeg har installere p3dv3 fra nyt og så installere Globalbase orbx og FT EKCH og VD Billund X
når jeg loader i ekbi så fremkommer Jetwaysne ikke

hele installationen var 100% Default ændrede ikke noget

jeg har nu fundet frem til at der var fejl i 2 Filer på denne Placering
C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3
(jeg fandt frem til fejlen via denne artikel og prøvede mig frem http://www.fsdeveloper.com/forum/thread ... nu.436872/ )

C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3\dll.xml
I denne fil var denne linje Forkert: <Path>C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE\SimObject\AnimationModule.dll</Path>
Den manglede 2 \ Tegn den så sådan her ud: <Path>C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODESimObjectAnimationModule.dll</Path>

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="dll">
    <Descr>AceXML Document</Descr>
    <Filename>dll.xml</Filename>
    <Launch.Addon>
        <Name>SODE Animation Module</Name>
        <Path>C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE\SimObject\AnimationModule.dll</Path>  
    </Launch.Addon>
    <Launch.Addon>
        <Name>TargetInfo</Name>
        <Path>Gauges\TargetInfo.dll</Path>
    </Launch.Addon>
    <Launch.Addon>
        <Name>Fury_1500</Name>
        <Path>Gauges\Fury_1500.dll</Path>
        <DLLType>PDK</DLLType>
    </Launch.Addon>
</SimBase.Document>
C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3\exe.xml
I denne fil var denne linje Forkert: <Path>C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE\SimObjectDisplayEngine.exe</Path>
den manglede 1 \ Tegn den så sådan her ud: <Path>C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODESimObjectDisplayEngine.exe</Path>

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="exe">
    <Descr>AceXML Document</Descr>
    <Filename>exe.xml</Filename>
    <Launch.Addon>
        <Name>SODE</Name>
        <Path>C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE\SimObjectDisplayEngine.exe</Path>
        <CommandLine>P3Dv3</CommandLine>
    </Launch.Addon>
</SimBase.Document>
Last edited by GSCNUUK on 02 Oct 2017, 02:05, edited 2 times in total.
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

Tak for oplysningen. Fungerer dine jetways nu?
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

Det tror jeg
De er kommet frem og ser rigtige ud

Men pt har jeg kun installeret dash 8!
Så der virker jetway ikke

Tror jeg vil prøve og installer noget traffik og se om det virker

Og noget gsx ;-)
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

Det er godt at høre. Så du har nu din SODE-menu + mine custom jetways som du kan få til at koble til dit bruger-fly?
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

Jeps menu fremkommet ;-)
Jlund
Posts: 237
Joined: 21 Feb 2013, 16:55
Contact: Send private message

Re: Fresh install NO Jetways

Efter install af P3Dv4 og Billund, har jeg samme problem som overnævnte, altså ingen jetways. Har kørt den billundx_ jetways installer og SODE uden held. SODE står som registreret, så er det samme fejl som GSCNUUK beskriver, at der skal ændres noget i en dll fil?

mvh Jørn

PS. Kan heller ikke se SODE menuen under Addons i top bar'en.
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

Jlund wrote:Efter install af P3Dv4 og Billund, har jeg samme problem som overnævnte, altså ingen jetways. Har kørt den billundx_ jetways installer og SODE uden held. SODE står som registreret, så er det samme fejl som GSCNUUK beskriver, at der skal ændres noget i en dll fil?

mvh Jørn

PS. Kan heller ikke se SODE menuen under Addons i top bar'en.
Har du kørt SODE-installeren manuelt, altså åbnet den fra mappen "SODE Jetways Installation" i din "Billund X"-mappe. Der er nemlig to SODE-installere i den mappe, og du skal vælge den seneste version, der hedder "Installer_SODE_v1.5.1.msi".
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

din autoinstaller vælger automatisk den nyeste sode msi installer
1.5

jeg er lige nu ved at slette hele min pc og starte forfra for at se om jeg havde nogle ting der lavede denne konflikt ;)
Last edited by GSCNUUK on 01 Oct 2017, 20:22, edited 2 times in total.
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

GSCNUUK wrote:din autoinstaller vælger automatisk den nyeste sode msi installer
1.5

jeg er lige nu ved at slette hele min pc og starte forfra for at se om jeg havde nogle ting der lavede denne konflikt ;)
Ja, det ved jeg. Det var derfor jeg spurgte, om han havde kørt den gamle installer fra mappen manuelt.
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

Har nu prøvet at genintallere hele PC

installeret windows
installeret p3d v3,4
installeret billundx
guiden autoinstallere ekbi jetways og den autoinstallere SODE 1,5
jeg aktivere Sode som man skal

nu burde man kunne gå ind i p3d og tilføje ekbi i scenery library, det er gjort
sceneryet loader

den mangler stadig jetways

mine DLL og EXE XML filer de er helt tomme nu

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="dll">
    <Descr>AceXML Document</Descr>
    <Filename>dll.xml</Filename>
    <Launch.Addon>
        <Name>TargetInfo</Name>
        <Path>Gauges\TargetInfo.dll</Path>
    </Launch.Addon>
    <Launch.Addon>
        <Name>Fury_1500</Name>
        <Path>Gauges\Fury_1500.dll</Path>
        <DLLType>PDK</DLLType>
    </Launch.Addon>
</SimBase.Document>

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="exe">
    <Descr>AceXML Document</Descr>
    <Filename>exe.xml</Filename>
</SimBase.Document>

John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

GSCNUUK wrote:Har nu prøvet at genintallere hele PC

installeret windows
installeret p3d v3,4
installeret billundx
guiden autoinstallere ekbi jetways og den autoinstallere SODE 1,5
jeg aktivere Sode som man skal

nu burde man kunne gå ind i p3d og tilføje ekbi i scenery library, det er gjort
sceneryet loader

den mangler stadig jetways

mine DLL og EXE XML filer de er helt tomme nu

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="dll">
    <Descr>AceXML Document</Descr>
    <Filename>dll.xml</Filename>
    <Launch.Addon>
        <Name>TargetInfo</Name>
        <Path>Gauges\TargetInfo.dll</Path>
    </Launch.Addon>
    <Launch.Addon>
        <Name>Fury_1500</Name>
        <Path>Gauges\Fury_1500.dll</Path>
        <DLLType>PDK</DLLType>
    </Launch.Addon>
</SimBase.Document>

Code: Select all

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

<SimBase.Document Type="AceXML" version="3,0" id="exe">
    <Descr>AceXML Document</Descr>
    <Filename>exe.xml</Filename>
</SimBase.Document>

Sådan ser mine exe.xml og dll.xml i C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v4 også ud. Mine jetways fungerer fint i v4

Men hvorfor har du geninstalleret det hele? Du skrev tidligere, at du havde SODE-menuen og at dine jetways virkede.
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

Korrekt ( har ike p3d V4, jeg har V3.4)


men det var pga af Mine taxi lys ;) som virker nu ;)
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

Godt at du fik taxilys til at virke. Men nu virker dine jetways ikke?
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

Giver op!!
jeg må bare undvære de jetways!!!!!

har prøvet at gøre nøjagtig som der stod oppe i min første post for at få dem til at virke igen, men det virke hellere ikke mere

man kan ikke lige frem påstå at jeg er tilhænger af sode ;(
Jlund
Posts: 237
Joined: 21 Feb 2013, 16:55
Contact: Send private message

Re: Fresh install NO Jetways

Ja, jeg har manuelt kørt v1.5 og den viser som sagt også at den er aktiveret, men ingen jetways og ingen SODE menu .

Har lige prøvet at afinstallere SODE og geninstallere den, med samme resultat :-(
Last edited by Jlund on 01 Oct 2017, 22:53, edited 1 time in total.
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

Jlund wrote:Ja, jeg har manuelt kørt v1.5 og den viser som sagt også at den er aktiveret, men ingen jetways og ingen SODE menu .
Jeg ved det lyder lidt mærkeligt, men har du prøvet at genstarte din PC efter du har installeret tingene?
John
SimNord
Jlund
Posts: 237
Joined: 21 Feb 2013, 16:55
Contact: Send private message

Re: Fresh install NO Jetways

Nej, men det kan da være jeg lige skal prøve det.
Har det nogen betydning hvor man installere den? Den foreslår en default sti C:\Program files osv. Første gang prøvede jeg J:\SODE, men sidste gang valgte jeg bare default stien.
Jlund
Posts: 237
Joined: 21 Feb 2013, 16:55
Contact: Send private message

Re: Fresh install NO Jetways

Genstart gjorde detsværre ingen forskel. Det værste er at det virkede perfekt i P3D v3, så hvorfor v.4 skal være så besværlig fatter jeg ikke. (64Bit?)
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

Jlund wrote:Genstart gjorde detsværre ingen forskel. Det værste er at det virkede perfekt i P3D v3, så hvorfor v.4 skal være så besværlig fatter jeg ikke. (64Bit?)

ved mig er det v3.4 der ikke virker 100% nu ;)

før geninstall havede jeg V3.3 hvor jeg fik det til at virke med en lappelsøning
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways

Jeg vil anbefale, at i begge starter forfra og kører en helt almindelig standart installation, hvor i ikke ændrer på nogle stier eller noget undervejs

Prøv først at afinstallere disse tre ting: " Billund X", Simobject Display Engine og "Billund X Jetways" ved hjælp af Windows Tilføj/fjern programmer.

Genstart Windows for en sikkerheds skyld.

Derefter, gå til denne mappe:

[dit drev]:\ProgramData\12bPilot\SODE\SimObjects

og slet mappen:

VidanDesign_EKBI

Hvis den stadig er der.

Og i denne mappe:

[dit drev]::\ProgramData\12bPilot\SODE\xml

slet filen VidanDesign_EBKI_Stands.xml

hvis den er der.

Kør herfter Billund X installationsprogrammet igen og følg anvisningerne hele vejen igennem uden at ændre på stier.

Bare kør det hele igennem som installerne foreslår.

Installeren finder selv jeres sim (hhv. P3Dv3 og P3Dv4) og vil installere Billund X det rigtige sted.

De jetways skal virke. Jeg véd, at de gør.
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways

Nå john

jeg fulgte din vejledning meget nøje ned til punkt og prikke ;)
men men det virkede ikke desvære

Men men
jeg brugte lige mit sidste trick
jeg gik ind i p3d .............Lockheed Martin\Prepar3D v3\redist\Interface\FSX-SP2-XPACK\retail\lib
og installerede den der simconnect (den er installeret i forvejen men installeret den igen)

der efter gik jeg ind i ........Lockheed Martin\Prepar3D v3\Vidan Design\Billund X\SODE Jetways Installation
og installerede 1.5.1 igen og valgte Repair

prøvede chancen og vupti nu er de der og menuen er der

Code: Select all

nu kommer der så et follow up ? kan jetways virke med default p3d ai traffik 
har lige prøvet men de bevæger sig ikke ;)
HAHA fandt ud af det, det virker kan jeg se, så denne tråd er hermed Solved For mit vedkommende
John
Site Admin
Posts: 1807
Joined: 05 Sep 2010, 00:12
Location: Aarhus, Denmark
Contact: Send private message Website

Re: Fresh install NO Jetways (Solved - Read 01 Oct 2017, 21:53)

Godt at høre, at du har fået det til at virke.

Hvordan fandt du frem til, at du skulle geninstallere simconnect?

Hvor har du SODE installeret nu?

Dette er standart-placeringen:

C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE
John
SimNord
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways (Solved - Read 01 Oct 2017, 21:53)

John wrote:Godt at høre, at du har fået det til at virke.

Hvordan fandt du frem til, at du skulle geninstallere simconnect?

Hvor har du SODE installeret nu?

Dette er standart-placeringen:

C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE
Alt er installeret på default C:\Program Files (x86)\12bPilot\SODE
men det virkede ikke men lod installationen blive der

grunden til jeg prøvede med simconnect var at jeg havde set inde i SODE at man kunne tjekke om ens simconect var rigtig
den viste at den var rigtig men jeg tænkte va faen det kan ikke skade at installere den oven i igen ;)
plus jeg tænkte hvad er det der skaber forbindelsen fra SODE til p3d det er jo simconnect også derfor jeg prøvede ;)
så det prøvede jeg og det virkede mindsandten
Jlund
Posts: 237
Joined: 21 Feb 2013, 16:55
Contact: Send private message

Re: Fresh install NO Jetways (Solved - Read 01 Oct 2017, 21:53)

Har også fulgt dine anvisninger ovenfor, men stadigvæk uden held. Hvis det er et Simconnect problem så er den installeret og virker i bla. AS16, så hvorfor jeg ikke kan få det til at virke fatter jeg ikke.

Hvorfor er SODE ikke en bestanddel af Billund.exen? Jeg ved ikke om det ikke kan lade sig gøre i praksis, men det var rart ikke at skulle tænke over om man nu har fået det rigtigt installeret.
GSCNUUK
Posts: 54
Joined: 11 Jan 2016, 19:23
Location: Nuuk, Greenland
Contact: Send private message Website Skype

Re: Fresh install NO Jetways (Solved - Read 01 Oct 2017, 21:53)

Hej Jlund jeg så ved et tilfælde noget sjovt idag

i p3d

under option og så addons
der inde er der listet en ting
nemlig sode

kan du se om den er der ;)

Return to “EKBI Billund Airport”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests